Ani 4. B tělocvik nepodceňuje (JK)

Přestávky mezi vyučovacími online hodinami využíváme k protahovacím cvikům, odpoledne pak plníme zadané úkoly - např. zacvičit si jógu podle odkazu nebo absolvovat svižnou vycházku a splněný úkol doložit - např. takto:
"Krásný dobrý den, paní učitelko, posílám vám domácí úkol z tělesné výchovy. Byli jsme okolo zámku Červený hrádek a ušli jsme 6 km, prošli jsme lesem a udělali fotky. Sofi"

"Dobrý den, paní učitelko, v pátek jsem odpoledne udělala 3 kliky a 30 dřepů. Tak 15 minut jsem tancovala podle Tiktoku. Večer byla joga podle youtube a dneska ráno znova 30 dřepů a několik stojek. Romča"

"Paní učitelko. Byli jsme na naší pravidelné procházce kolem Březence. Napojíme se od nás na stezku kolem Kočičáku. Je to krásná procházka lesem. Opět jsme ušli 5km. Kuba a Honzík"

"Dobrý den, paní učitelko. Dú z TV - Dneska byl krasný den na vycházku. Tak jsem se byla venku projit. Po převaděci jsem došla až pod zámek Červený hrádek. Pak po ceste mezi zahrádkami jsem došla na chodník vedle silnice, po kterém jsem se vratila domů. Odhaduji, že jsem usla asi 2 km. Lea"

"Dobrý den, paní učitelko. Dnes dopoledne jsem vyrazil s maminkou plnit úkol. Vyšli jsme z domova Na Borku přes Telčské údolí pod Jirkovskou přehradu. Ušli jsme asi 4 km tam i zpět a trvalo nám to 1 hodinu a 30 minut. Přeji vám hezkou neděli. Milda. "

"Byl jsem na vycházce s maminkou a se psem Benem.Šli jsme se projít k rybníku, kde se ukazuje nutrie.Cesta byla dlouhá 2km, šli jsme z naší Krušnohorský ulice. Tam a zpátky taky. Tak jsme ušli celkem 4km.Bylo hezky a svítilo sluníčko.??Pavel"

"Dobrý den, paní učitelko Kužminská, dnes jsme byli na procházce. Šli jsme z domova. Na Partyzán celkem procházka byla dlouhá 6km. Monika"